Nieuws

Feest bij Redie. Geslaagd!

Geslaagd!

Het is feest bij Redie want onze stagiaires Christian, Robert en Lucas zijn geslaagd voor hun examenjaar.
We zijn supertrots op deze jonge vakprofessionals en op de rol die wij als erkend leerbedrijf daarin spelen.


Stageplaatsen
Elk schooljaar hebben wij gemiddeld vijf BBL-leerlingen en ook een aantal BOL-leerlingen in huis. Gedurende de stageperiode worden onze stagiaires toegewezen aan een van onze praktijkopleiders: Adrie, Gerard, Zeno of Mark. Zij zullen samen met collega’s op de verschillende divisies van de werkvloer (van machinale werkzaamheden tot montage) er voor zorgen dat de leerlingen de kans krijgen om waardevolle ervaring op te doen.

Ook zorgen de praktijkopleiders ervoor dat de communicatie soepel verloopt, zowel met de leerlingen als met de docenten.

Extra troef
We beschikken ook nog over een extra troef. Wanneer leerlingen aangeven extra begeleiding nodig te hebben voor bijvoorbeeld het theoretische deel van de opleiding, zorgt de gepensioneerde leraar Jan voor die extra hulp.
Jan neemt de tijd die nodig is en heeft een grote passie om er voor het zorgen dat elke leerling op de juiste manier wordt begeleid. Veel leerlingen hebben al gebruikgemaakt van zijn expertise en zijn zeer tevreden over zijn begeleiding.

Elke leerling krijgt bij ons een eigen gereedschapskoffer in bruikleen, boordevol materialen, zodat ze hun vaardigheden in de praktijk kunnen toepassen en zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied.

Een speciale shout-out naar Robert (niveau 4) voor het delen van de foto's van zijn indrukwekkende werkstuk. We zijn benieuwd naar de creatieve ideeën die hij en de anderen in de toekomst gaan brengen!

Christian, Robert en Lucas van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!

Delen: