Nieuws

Het nieuwe schooljaar is gestart

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan en dat betekent dat het tijd is om onze stagiaires in het zonnetje te zetten!

Tijdens hun stage werken onze leerlingen nooit alleen; ze worden begeleid door ervaren collega’s, hun leermeesters, die hen gedurende het schooljaar ondersteunen.

We werken samen met verschillende opleidingen, waaronder het Summa college, ROC Tilburg, Koning Willem I College en BosMTI. Samen zorgen we ervoor dat leerlingen zich ontwikkelen tot vakmensen. Ze leren niet alleen de ins en outs van verschillende materialen en technieken, maar ook hoe ze machines en gereedschappen efficiënt kunnen gebruiken, instellen en onderhouden.
Tijdens hun stageperiode ontvangen de leerlingen vanuit Redie een eigen gereedschapskoffer vol met professioneel gereedschap in bruikleen. Bij indiensttreding vervangen wij deze koffer door een gereedschapsbudget. Dit geeft hen de mogelijkheid om, op basis van hun ervaring, een eigen samengestelde gereedschapskoffer aan te schaffen. Naar onze mening een mooie investering in de toekomst.

We zijn trots dat wij leerbedrijf zijn en ruimte bieden aan zowel Bol-, BBL-leerlingen als stagiaires van diverse opleidingen. Jim en Senn zijn inmiddels het tweede jaar bij Redie en voelen zich als een vis in het water. Dit jaar hebben we ook nieuwe gezichten: Bram, Mieke en Valerie. Wij heten hen van harte welkom en wensen iedereen een leerzame tijd bij Redie!

Ben jij ook geïnteresseerd in een opleiding van meubelmaker of interieurbouwer? Wil je ontdekken of wij een goede match voor jou kunnen zijn ? Voel je vrij om contact met ons op te nemen; we kijken ernaar uit om samen met jou de mogelijkheden te verkennen!

Delen: